onsdag 2 februari 2011

Överfull brevlåda

Senaste veckan har brevlådan bombaderats med olika kallelser till olika ångestladdade undersökningar, läkarbesök mm mm mm.

Förstår att det är för något gott, men de skapar ju sådan oerhörd oro och massa rädsla inför vad de ska resultera i och ha för besked.

Det stundas röntgen och detta är den första efter att Maken påbörjat en ny behandlig. Det blir utvärdering efter det. Vad kommer det innebära? Hjälper den nya behandlingen? Vad händer om den inte gör det? Vad kan man då göra? KAN man erbjuda någon behandling då? Man har ju hittills alltid fått fundera, och överväga behandlingsalternativ när hans kropp blivit "immun" mot en behandling.

Suck, lika bra att se vad som kommer - även om jag är rädd kan jag inget göra.

3 kommentarer:

  1. Hej fina Du, ser att vi åter befinner oss i en liknande vardag. Ny behandling, första datortomografin efter bytet och så svaren. Svaren, domen hur kommer den att lyda? Jag hoppas att allt vårt hopp, våra önskningar blir hörda av någon. Att någon svingar sitt trollspö en extra gång.För precis som du skriver så allteftersom behandlingarna slutar fungera så minskar ju även alternativen. Bara denna vetskap alena är både svårförståelig och fasansfull.

    Men det kommer att gå väl, för det måste gå väl.

    Tack för dina fina kommentarer. Många kramar fulla med beundran, styrka och hopp till er // Gabriella

    SvaraRadera
  2. Det ena man vill, det andra man ska...
    oron innan är värst, när man är mitt i klarar man det på nåt märkligt vis, steg för steg!

    Tänker på dej
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Hamnade här av en slump och vill passa på att skicka en styrkekram till er!

    SvaraRadera